Vi har öppet vardagar hela sommaren

dock med reducerade öppettider p g a av rådande pandemi. Vårt sortiment skall vara lättillgängligt för er även den här sommaren. Ni kanske behöver sprida ut era event till flera olika tillfällen, genomföra mindre sammankomster olika datum - ni kanske inte vill ställa in utan ställa om! Hämtning och återlämning av hyresgods sker enligt överenskommelse.

lastbilar
Studiomöbler, möbler

Gröna detaljer

10 oktober, 2020
Gröna detaljer - den gröna färgen går att variera i oändlighet - pastell, mint, klargrön, skogsgrön, djup mörkgrön. Här är några sköna detaljer vi har i lager som ni kan hyra.
Möbler, loungemöbler

Sammet – lyxigt, kvinnligt, bohemiskt!

17 september, 2020
Lyxigt, kvinnligt och bohemiskt, från pudriga och glada pasteller till eleganta murriga färger. Dessa möbler, kuddar och tyger i sammet kan ni hyra - vi har t o m 6m vimplar i sammet.

Yoga on the Roof

9 september, 2020
I tider som dessa är vi beroende av varje intäkt för att vi överhuvudtaget skall överleva den pågående pandemin och de restriktioner som gäller, men vi tvekade inte en sekund när Barncancerfonden kontaktade oss om att sponsra det här eventet. Det är viktig...
10-50 personer

Välkommen tillbaka från semestern!

23 augusti, 2020
Vi hjälper er skapa mindre sammankomster för 10-50 personer i härliga miljöer och har tagit fram olika paketlösningar med dekor, aktivitetsprodukter, möbler och stämningsfull belysning.
gametime

Säkerheten i första hand

15 juni, 2020
För oss kommer säkerheten i första hand, därför har vi tagit fram de här skydden till våra nattdueller, catch the light, fotbollsspel och airhockeybord. Paketpris 600kr ex moms 1 hyresdygn.