Om oss

Vi på Rentevent är stolta över att vara ett av Sveriges största dekorföretag. Vi jobbar ständigt med att förbättra och förnya vårt sortiment för att kunna leverera produkter i världsklass.

 

Team Rentevent

Vår historia

Historik 

Tony och Mia Borenstedt grundade Rentevent i Stockholm 2004 med en idé om att hyra ut spel, aktivitetsprodukter, möbler, teknik och dekor. Det första lagret var på 500 kvm och låg i Bromma. Förlagan till Rentevent var Flipperhuset  som Tony startade 1994 med uthyrning av flipperspel, arkadspel och jukeboxar. Tack vare stor efterfrågan under slutet av 90-talet utökades både sortiment och tjänster i raketfart, vilket 10 år senare resulterade i bildandet av Rentevent. 

15 år i branschen

Under åren har vi breddat vårt sortiment, flyttat till större lokaler (idag 1800 kvm), anställt mer personal, köpt in fler lastbilar och samlat på oss bredare erfarenhet, kunskap och kompetens. 

I Rentevents team idag ingår eventproducenter, projektledare, finsnickare, AD´s, montörer, tekniker, dekoratörer och stylister. Vi hjälper er gärna att ta fram rätt känsla på ert event. Vårt produktutbud är av hög kvalitet och vi uppdaterar vårt lager ständigt.

Print och grafisk design

Vårt kreativa produktionsteam skissar, printar, modifierar och tillverkar inhouse - skyltar, fond- och fotoväggar, affischer samt folierar och brandar produkter. Vi kan även erbjuda grafisk hjälp med design från scratch. 

Snickeri, verkstad och ateljé

Vi har nu ett fullstort snickeri för tillverkning av egen dekor och speciallösningar till kund. Vi arbetar bland annat med material som trä, plexi och frigolit mm. I vår verkstad och ateljé gör vi även underhållsarbete, reparationer och syr.

Framtiden

Framtiden ser ljus ut, testa oss!

Mer om oss

Vår miljöpolicy

I vår egen verksamhet arbetar vi för att öka insikten och engagemanget hos personalen för att skapa ett miljömedvetet företag. Våra anställda känner sig delaktiga och tar aktivt eget ansvar.

Vår miljöpolicy

Hyres och betalningsvillkor

Först när offerten godkänts av hyrestagaren sker bokning av produkter samt orderregistrering. Avbokning måste göras senast 10 dagar innan hyresdagen, för att undvika debitering. 

Hyres- och betalningsvillkor